“Lagi Elok Tak Glamor, Makan Roti Canai Tepi Parit,” – Elak F1tnah, Faezah Elai Tenang Jalani Hidup

Berkongsi artikel Berita Harian, pelakon Faezah Elai mengakui lebih tenang hidup tanpa dunia glamor.

Katanya seperti yang dipetik, kesibukan rumah tangga dan perniagaan produk kecantikan sudah cukup membuatkannya tidak menang tangan.

Namun, antara punca utama dia lebih senang menyendiri daripada dunia lakonan adalah kerana kr1t1kan mel4mpau netizen.

“Rasa dh bertahun tahun tk masuk paper 😂🤣 maklumlah suam2 kuku 😜

“Lg elok tk glamour,nk mkn roti canai tepi parit ka tepi jln ka,senang sapa pon tk kenai.. Ni hakak dok diam qernyeh mcm kerang busuk pon ampa kata hakak buat muka..

“Parah dh org melayu kita ni,sembang pasai agama ulama pon kalah,bila bab fitnah mengata org,sy4iton pon angkat bendara surrender,” tulisnya.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rasa dh bertahun tahun tk masuk paper 😂🤣 maklumlah suam2 kuku 😜 Lg elok tk glamour,nk mkn roti canai tepi parit ka tepi jln ka,senang sapa pon tk kenai.. Ni hakak dok diam qernyeh mcm kerang busuk pon ampa kata hakak buat muka.. Parah dh org melayu kita ni,sembang pasai agama ulama pon kalah,bila bab fitnah mengata org,syaiton pon angkat bendara surrender 🙄 Thank you @bobofahad for the write up 😘 . Posted @withrepost • @abpbh31 Rindu sis seorang ni @faezahelai #hip #bh #sayasayangbh

Siaran dikongsi oleh faezahelai (@faezahelai) pada

Ulasnya lagi, privasi keluarga amat penting dan atas sebab itu dia jarang berkongsi perihal suami dan anak.

Bukan sahaja di ruangan sendiri, tetapi setiap kali membawa komen yang ditinggalkan di akaun media sosial artis lain, saya jadi t4kut.

“Mereka bercakap apa sahaja tanpa memikirkan kesannya. Saya pula lebih mementingkan privasi dan jarang berkongsi foto suami dan anak.

“Apabila melihat saya jarang berkongsi gambar suami, mereka dengan selamba membuat kesimpulan, kami sudah bercer4i,” kongsinya lagi.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam Jummat.. Well well well.. finally Friday is here.. i realised that on Friday i will always look so much younger.. i wonder why.. But.. during weekend,i look like Jessica Alba.. Awat tk pecaya?? Tk pecaya sudah!! Nk muntah? Muntah lah hakak tk nampak pon.. 🤣😂 . Tudung from @properhijab . My Skincare @officialpurestbyfaezahelai . Slimming Drink @slende.fit . #itsfriday #dokdalambakulangkatsendiri #hakakgurauje #ootd #myootd #fridayootd #myfashion #fashion #muslimfashion #ootdfaezahelai #faezahelaiootd #fashionblogger #skincare #purestbyfaezahelai #skincarejunkie #slimmingproduct #slendefitbyfaezahelai #beautyblogger #beautyjunkie #influencer #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah

Siaran dikongsi oleh faezahelai (@faezahelai) pada

Peribahasa dahulu, pena lebih tajam daripada mata pedang. Kini papan kekunci lebih tajam daripada pedang.

Terlalu ramai ‘malaikat pencatit dos4’ yang sentiasa mencari kes4lahan insan lain. Semoga berkat bulan Ramadan ini, kita berubah ke arah kebaikan.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Instagram Faezah Elai & Berita Harian via MH


Hantar Komen