[VIDEO] “Alif Teruskan Begini”- Alif Satar ‘Ramah’ Dengan Penjual & Pengunjung Di Bazaar, Terbaik!

Penyanyi dan pelakon, Alif Satar sememangnya diantara selebriti yang paling disukai ramai kerana dia sering bersikap sempoi dengan peminat.

Selebriti berbakat besar ini sekali lagi menjadi perhatian ramai dilaman Instagram apabila memuat naik video rakaman ketika berkunjung ke Bazaar.

Sangat ramah lah..

Namun apa yang paling menjadi perhatian, Alif kelihatan menegur penjual dengan begitu ramah selain turut membalas dengan baik teguran pengunjung di situ.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yo yooo!!! korang KENA pergi bazaar ramadan Kg Kashless (kg baru😁).. satu-satunya tempat yang korang boleh beli makanan untuk berbuka dengan menggunakan TouchNGo E-wallet.. so, baru-baru ni Aleep baru pergi bawak band sekali gi shopping kat bazaar ramadhan… tapi TouchNGo style!! makanan kg baru jangan citer la bro… sedap gila babyyy!!🤤 NEW CONTENT IS UP ON MY YOUTUBE CHANNEL. boleh la tengok sambil menunggu untuk buka.. jangan terliur sudah. WARNING! GRAPHIC FOOD CONTENT. LINK ON MY BIO.💯 p/s youtube video kali ni featuring @syahrunizam @zatashah @aubrykl dan semua warga bazaar ramadhan kg baru!!💪🏽🔥🙏🏽💯 #kgkashless #touchngoewallet #halamansempoi @mytouchngo

Siaran dikongsi oleh Alif Satar™️ (@alifsatar) pada

Sesungguhnya mana satu ni

Malah, Alif juga sempat bergurau dengan peminatnya ketika berjalan dan ia membuatkan penyanyi terkenal ini dipuji ramai melalui ruangan komen.

Sempoi!!

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Instagram Alif Satar via HCL


Hantar Komen