Neymar Setuju Ke Real Madrid Tapi Dengan Syarat

Pemain Brazil jelas bahawa dia tidak akan sampai ke Bernabéu sehingga ada jalan keluar.

Drama antara Neymar dan Real Madrid nampaknya belum berakhir. Pemain kelahiran Brazil itu masih dalam agenda Los Blancos. Ini adalah keinginan Florentino Pérez dan tidak akan berhenti sehingga menjadi kenyataan. 

‘Ney’ lebih terbuka untuk menelefon Santiago Bernabéu, tetapi meletakkan beberapa syarat di atas meja. Salah seorang daripada mereka yang harus  ditunjukkan jalan keluar  ialah ketua jurulatih pasukan : Zinedine Zidane

Bekas pemain Barca itu sering mengikuti perkembangan kemajuan liga Sepanyol dan terkejut dengan prestasi buruk Real Madrid. Baginya penjelasannya adalah tidak lain daripada tangan jurulatih. Neymar jelas bahawa jika dia datang ke Bernabéu dia mahu melakukannya tanpa Zidane sebagai jurulatih

Persekitaran pemain bola sepak telah membuatnya jelas kepada Florentino Pérez bahawa dia hanya akan menandatangani untuk Real Madrid jika jurulatih yang bereputasi duduk di bangku simpanan.

Neymar tahu bahawa penandatanganan untuk Real Madrid akan menyebabkan gempa bumi dalam bola sepak dunia, dan jika dia mahu dia yakin bahawa pasukan itu akan menang dan ia akan dapat menakhluk Ballon d’Or yang didambakannya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : DonBalon

Neymar Jr ● Crazy Neymagic Skills 2017-2018 PSG

Untuk Melihat VIIDEO, KLIIK Gambar Kotak Dibawah :

 

Hantar Komen