Florentino Pérez Gugup Dengan Tawaran Besar Man United Untuk Asensio

Pemain Muda Real Madrid mempunyai cadangan yang bernas untuk meninggalkan Santiago Bernabéu.

Marco Asensio telah menerima panggilan yang membuatkan Florentino Pérez tak senang duduk. Pelapis muda Real Madrid itu tidak ada dalam perancangan Zinedine Zidane sejak beberapa hari yang lalu. Namun itu tidak bermakna belakangnya tidak diperhatikan mata kelab-kelab besar di Eropah. Salah seorang daripada mereka, sebenarnya, sangat berminat untuk mengambil Asensio dan telah meletakkan di atas meja cadangan dan boss Los Blancos sedang mempertimbangkan dengan serius.

José Mourinho telah meletakkan dia sebagai pemain kegemaran barunya untuk Manchester United mendapatkan kembali rentak yang hilang dalam Liga Perdana Inggeris. Bekas jurulatih Real Madrid telah melakar rekod prestasi cemerlang musim lalu manakala City diketuai Pep Guardiola telah memecah beberapa rekod dalam Liga Inggeris bagi musim 2017/2018.

Mourinho meminta kepimpinan Red Devils untuk melakukan usaha untuk menutup perpindahan ini secepat mungkin dan mahu mengurangkan jarak dengan musuh tradisi dan percaya bahawa Asensio akan menjadi aset yang hebat untuk mencapainya.

Jurulatih Portugis, dalam kes ini, seolah-olah sekali lagi menolak Gareth Bale bahawa dia meletakkan dengan siapa dia bermain tarik tali musim panas lepas. Mourinho mahu mengambil pemain sebagai tambahan tetapi berkualiti, juga flexible. Dan kedatangan Marco Asensio  boleh dianggap sebagai kepingan puzzle terakhir. Segala-galanya, baik Florentino Pérez mahupun yang lebih tinggi, Zinedine Zidane sangat menyokong kerja keras Real Madrid.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : DonBalon

Marco Asensio 2017 ● Skills/Goals & Assists

Untuk Melihat VIIDEO, KLIIK Gambar Kotak Dibawah :

 

Hantar Komen