“Aku Ni Makan Bersuap, Nak Tidur Kena Korekkan..” – Ozlynn Terkejut Johan Boleh Menerimanya

Isteri kepada pelawak terkenal Johan, Ozlynn mengakui terkejut apabila suaminya sanggup menerima kekurangan yang ada pada dirinya.

Menerusi entri di Instagram (IG), Ozlynn berkongsi perangai pelik yang ada pada dirinya sehingga kini.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dgn abg2 sayang.. 💗.. ngah tunggu keknis abes pantang jek.. pastu nak gomol baby.. @hairulazreen @haniszalikha duit raya baby ada kat baby besar u.. 💋

Siaran dikongsi oleh Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) pada

“Suap! Sebenarnya aku ni ada satu pangai yang tak suka kelecah. Kalau budak makan sendiri selalu main lebih lepas tu tak makan. Sekali pun kat kedai makan aku tetap akan suap. Lantaklah apa orang nak cakap.

“Ariq pun aku suap walaupun sebenarnya aku dah nak kawin pun mak yang suap kan. Aku tak pandai makan sendiri sebab mak selalu suap.

“So masa abah dan mak pass baton jaga aku kat suami aku, mak pesan siap dah. Aku ni makan bersuap nak tidur kena korekkan telinga dulu so suami aku gatai mulot say yes. Anything for her, mak. haaaa.

“Sampai sekarang aku ungkit kalau dia mintak cuti dan bila ada anak agak kekok nak suap mula-mula dan sampai sekarang masih kekok tapi tak penting asalkan anak aku kenyang dan paling penting tak kelecah..

“Kalau tak nanti migrain aku. huhu tu kira zahirlah yang batinnya aku nak anak aku sentiasa dekat dengan aku. Biar sampai tua aku tetap akan suap diaorang. 

“Air tangan ibu sangat mahal sebab tu aku tak boleh jauh dengan mak aku sebab dia dah bagi “RASA” tu kat aku dari kecik sampai besar. Harap anak-anak aku pun dapat “rasa” tu dari aku,”tulisnya.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suap! Sbnrnya aku nih ada satu pangai yg x suka kelecah.. kalau bdk mkn sendiri.. slalu main lebih.. pastu x makan.. skalipon kat kedai makan..aku ttp akan suap.. lantak lah apa org nak ckp.. ariq pon aku suap.. walaupon sbnrnya aku dh nak kawin pon mak yg suap kan.. aku x pandai makan sendiri sb mak slalu suap.. so masa abah n mak pass baton jaga aku kat somi aku.. mak pesan siap dh.. aku nih makan bersuap nk tdo kena korek kan telinga dulu.. so somi aku gatai mulot say yes.. anything for her, mak.. haaaa.. smp skrg aku ungkit kalau dia mintak cuti🤣🤣👅 dan bila ada anak agak kekok nak suap mula2 dan smp skrg.. masih kekok.. tp x penting.. asalkan anak aku kenyang dan paling penting x kelecah.. kalau x nnt migrain aku.. 😂😂 huhu tu kira zahir lah yg batin nya aku nak anak aku sentiasa dekat dgn aku.. biar smp tua aku ttp akan suap dorg.. air tgn ibu sgt mahal.. sb tu aku x leh jauh ngan mak aku.. sb dia dh bagi “RASA” tu kat aku dr kecik smp besar.. harap anak2 aku pon dpt “rasa” tu dr aku..💕

Siaran dikongsi oleh Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) pada

Menerusi ruangan komen, rata-rata mengakui kagum dengan sikap yang ditunjukkan oleh Ozlynn dan ada juga menjelaskan bahawa mereka turut mempunyai tabiat yang sama sepertinya.

“@amylin656: Kita sama. Aku sejenis tak suka bersepah-sepah jadi bila aku yang suapkan aku jadi puas. Lepas tu aku suap jenis besar-besar biar anak aku kenyang, kalau diaorang makan sendiri kang lebih kepada bermain je. Bila dah makan tengah hari malam baru diaorang minta makan balik.”

“@dzzaezza: Saya pun sama. Tapi ada je yang marah sampai sekarang aku suap anak aku, nanti tak pandai makan sendiri katanya. Biaq p la nak cakap apa.”

“@Rizkyum: Nikmatnya makan mak suapkan. Kagum dengan sikap yang ditunjukkan oleh pasangan ini.”

Hasil perkahwinan Johan dan Ozlynn, mereka dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu Ariq, Sodiq, Haziq, Cantiq dan Moleiq.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tajuk album “ ku tertipu dgn tema yg kau berikan padaku” 😤 perjanjiannya beraya dgn baju kaftan biasa.. yg ketiak koyak sampai nampak buah pinggang ko serta spender pasar mlm ko yg bergulung2 bahagian pinggang bila ko duduk.. tp.. bila ku sampai jek nahhhhh!! Bulu mata 16 tingkat version che ta tp lebih up lagik dari kejauhan dah terlihat.. dgn foundation dan blusher beserta eye shadow bobbi brown kelihatan.. tipuuuuu ehhhh.. haaaa dan akhirnya semua di dera dan di tonyoh dgn bedak sejuk… hahaha padan muka sekor2 🤣🤣🤣 puehhh ati aku… tp nyirap jugak bila tgk ada yg pakai kelip rambut ala2 bdk baru masok tadika.. dia pasan comel… ehhh ada jugak yg rupa bibik baru smp dr floresssss🤣🤣 x kisah yg penting happy.. mekasih tuan tanah kedaun kerana sudi menyemoncer makanan yg lazat.. set time utk ke teratak biasa2 hamba yg hanya ada lamboghini, porsche, bmw, mustang, kerusi berharga 800k, set pinggan mangkuk hermes, meja makan yg ditempah khas di italy yg mana ke semua tu kepunyaan jiran hamba.. nnt selebihnya bincang la kat group yek.. 👅 #kesayanganhamba

Siaran dikongsi oleh Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) pada

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber  : Gempak


Hantar Komen