Allahu Siti Nordiana Dah Buat Pembed4han…

Menerusi entri di Instagram (IG), Nana menjelaskan pandangannya kini lebih jelas selepas melakukan pembed4han dan tidak perlu lagi memakai kanta lekap

“Alhamdulillah, Nana dah buat pembed4han bebas rabun Jumaat lepas. Kira ini first show Nana tak payah pakai lens dah.

“Happy sangat sebab dah nampak jelas. Insya-Allah bila dah clear nampak ni, moga Nana dapat melihat semua orang dengan lebih kasih sayang, okay.

“Thank You @profmuhayaeyelasikcentre. Memang tak s4kit langsung. If ada hasrat nak buat, jangan risau sebab pembed4han dia kejap je. 

“Lebih kurang 5 minit je! Haa tak sangkakan! So boleh datang terus check mata. If mata ok, sesuai boleh terus buat,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah nana dah buat pembedahan bebas rabun jumaat lepas. Kira ini first show nana x payah pakai lens dah 😍😍 . Happy sgt sbb da nampak jelas . InsyaAllah bila dah clear nampak ni,moga nana dapat melihat semua org dengan lebih kasih syg k 😉😘 . . Tq @profmuhayaeyelasikcentre ❤️ Memang x sakit langsung. If uols ada hasrat nak buat , jgn risau . Sbb pembedahan dia kejap je. Lebih kurang 5 minit je ! Haa x sangka kan!! So boleh dtg terus check mata kat @profmuhayaeyelasikcentre k. If mata uols ok, sesuai boleh terus buat ☺️ 📸 @ayuniaznah

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana) on

Menerusi ruangan komen, rata-rata mengakui akan merindui untuk melihat Nana untuk memakai cermin mata.

“@ira_syafiqah94: Alhamdulilah. Mata kak Nana cantik sangat tenang je tengok. Lepas ni kami akan rindu la kak Nana pakai cermin mata.”

“@elzahra_snd: Cantik sangat mata kak Nana tak pakai lens. Tak leh move on tengok mata baru kak Nana, lepas ni mesti rindu nak tengok kak Nana pakai spek.”

“@mus_cmr: Alhamdulillah Nana! Happy sangat bila tengok Nana tak payah bawak banyak spek. Mata Nana cantik sangat tak puas tengok tapi tu la kami rindu Nana pakai spek macam dulu sebab comel.”

“@sallyusof67: Cantik dengan mata yang baru ni. Nampak lagi lebih muda gitew.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kami dah tuaaa . Mana anak2 cucu ni. X datang melawat mader & fader ke 😝😂 #SatukanRasaSampaikeTua #satukanrasa

A post shared by Siti Nordiana Alias (@sitinordiana) on

Sumber : Gempak


Hantar Komen