“Bapa penyayang ni”- Naqiu terharu diserbu peminat tapi wajah dua anaknya jadi perhatian

Tidak dinafikan, setiap persembahan penyanyi ini pasti sahaja tular namun begitu bukan hanya kerana dia memiliki ramai peminat tetapi suaranya juga sentiasa hebat membuatkan makin ramai menyokongnya.

Bagaimanapun, baru-baru ini juga penyanyi legend ini ada berkongsikan rakaman video rehearsal dan dapat dilihat dia terharu apabila masih ramai peminat menunggunya di tempat parking meskipun sudah tengah malam.

Menurutnya juga, lebih memberikan kejutan buatnya apabila kehadiran dua orang anak kesayangan datang mencuri tumpuan peminat Naqiu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya Allaahhh terharunya perasaan bila habis fulldress rehearsal malam ni masih ramai peminat yg menunggu di parking walaupun dh tengah malam. Seriuslah begitu ramai yg support Naqiu ni?! 🙏🏻😭 Alhamdulillah syukur buat semua yg memberi semangat kt saya.. . Lebih suprise rupanya dua anak kesayangan ada sekali dtg dgn family menonton saya. Oooo tak bagitau daddy pun korang dtg nak tgk ek?! Terima kasih buat semua keluarga & sahabat yg hadir. . Thanks to my new family, management @mindorder yg memang jaga saya & abg sham dgn superb! Dan dah tentu team digital @neonpixelofficial yg sentiasa setia merakamkan semua detik indah ini. Thanks you guys! ❤️ . 📽 @neonpixelofficial 🏫 @mindorder 💖 @naqiurious . #MindOrder #MindOrderManagement #Naqiu #NaqiuBoboy #NaqiuxMindOrder #TeamNaqiu #BagilahChanceSikit #WillDoTheBest #NaqiuGV19 #GegarVaganza2019

A post shared by Naqiu (Boboy) (@thisisnaqiu) on

Naqiu dilihat memperkenalkan dua orang anaknya yang kedua dan ketiga dan membuatkan peminat memberikan pelbagai maklum balas diruangan komen.

Cutenya anak-anak…

Ada yang memuji kecomelan anak penyanyi ini dan mengatakan Naqiu seorang bapa yang penyayang namun peminat tidak melepaskan peluang untuk mendoakan terbaik buatnya.

Ramai yg support dari dulu…

Meskipun wajahnya dikatakan sentiasa kelihatan muda bagaimanapun, difahamkan penyanyi ini sudahpun memiliki 5 orang cahaya mata.

Papa dan anak nampak macam abang…

Sumber: Naqiu Boboy via HCL


Hantar Komen