“Belum Kahwin Dah Banyak Kawal Ayie” – Netizen Dedah Pasal Perangai Bekas Tunang Syafie Naswip

Minggu lepas kecoh di media sosial apabila aktor anak didik Allahyarham Yasmin Ahmad, Syafie Naswip dikatakan telah memukuI, menvmbuk muka dan menvmbuk mulut bekas tunangnya, Aishah Azman gara-gara ditvduh mengamalkan hubvngan sejenis.

 

Berita tersebut telah membuatkan Syafie mendapat kec@man hebat daripada netizen yang menvduhkan terlalu berk@sar dengan wanita.

Walau bagaimanapun, baru-baru ni, rupanya ada netizen di Twitter telah ‘spill the tea’ tentang ‘kisah sebenar’ yang menimpa aktor tersebut. Aik ada lagi kisah di sebalik kisah ke?? 

“Belum kahwin, banyak dia kawal Ayie… salah ex Ayie memang banyak tapi ramai orang tak tahu” 

Menurut perkongsian tersebut, netizen ini mend@kwa rupanya Syafie yang dipanggil Ayie ini tidak bersalah dalam masalah hubungan yang dihadapi pasangan ini. Aishah juga dituduh sebagai ‘queen control’ dan sengaja menjaja kisah kononnya Syafie seorang g@y.

 

“Kalau seseorang tvduh dan hebohkan anda le$bi@n… agaknya anda buat apa. Senyum je…” 

“Zaman sekarang memang trend orang Spill The Tea untuk jatuhkan orang lain” 

Apa-apapun kalau betullah Syafie ni tak bersalah, min rasa korang yang duk meng@ta dia hari tu eloklah minta maaf. Rata-rata rakan Syafie semua cakap dia seorang yang baik. Tapi bak kata netizen ni juga, “kalau nak tahu tak eloknya orang, tanya pada lawannya”.

Apa-apapun, kisah ini hanyalah dari mulut-mulut netizen yang masih belum disahkan kesahihannya. Bagi min, sebelum korang meng@ta seseorang tu… eloklah siasat terlebih dulu. Mana tahu, orang tu sebenarnya tak bers@lah pun kan? 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: LobakMerah


Hantar Komen