“Even You Dah Iumpuh, Kasih Sayang Setia I Tak Iumpuh” – Amyza Aznan Beritahu Apa Yang Berlaku Pada Suami

Pelakon dan pengacara, Amyza Aznan awal pagi ini ada memuat naik video menerusi IG TV bersempena dengan ulang tahun perkahwinannya yang ke-16 tahun.

Bagaimanapun, perkongsian video yang berdurasi lebih tiga minit itu mendapat perhatian netizen apabila bintang drama Kariah Cak Pong ini mendedahkan suaminya, Khairil Izhar Mohd Nazir, telah jatuh saklt disrang angln ahmar.

Amyza atau lebih sinonim disapa sebagai Kak Kaaia turut meminta maaf kepada semua terutamanya yang berkaitan dengan soal kerjaya kerana dirinya sedang beri fokus terhadap suami yang kini tidak slhat.

“Even you dah Iumpuh,kasih sayang setia i tak Iumpuh. Kak kaaia minta maaf kepada semua clients yg kak kaaia buat emcee for dinner,event,wedding and also to productions.

“Bukan tak nak share all my activities tu kat instagram,and bukan pilih bulu,tetapi sebenarnya skrg ni ada lagi penting untuk kak kaaia focus,iaitu my husband,dia str0ke. inshallah ..one fine day i will share keje2 emcee and sh00ting tu,” maklumnya.

Pada masa sama, bintang ini turut memberikan dedikasi istimewa buat suami tercinta.

“Happy anniversary suami ku sayang, semoga allah pegang hati ini untuk tidak berpaling, untuk tidak lelah menjaga, memanja, menyayangi, mencintai b. Walaupon b stroke, doa love tetap b suami dan ayah kepada anak2 love di dunia dan sehingga ke jannah nanti.

“Terima kasih untuk lagu nyanyian baby. ni lagu masa kita bercinta kannnn. tq nyanyi kan lagu and record lagu ni for me,” tulis Amyza.

Lalu, perkongsian tersebut dihujani dengan kata-kata semangat selain mengharapkan agar suami Amyza kembali sembuh seperti sedia kala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kak kaaia minta maaf kepada semua clients yg kak kaaia buat emcee for dinner,event,wedding and also to productions,bukan tak nak share all my activities tu kat instagram,and bukan pilih bulu,tetapi sebenarnya skrg ni ada lagi penting untuk kak kaaia focus,iaitu my husband,dia stroke. inshallah ..one fine day i will share keje2 emcee and shooting tu . ❤❤❤ Happy anniversary suami ku sayang, semoga allah pegang hati ini untuk tidak berpaling,untuk tidak lelah menjaga,memanja,menyayangi,mencintai b. walaupon b stroke,doa love tetap b suami dan ayah kepada anak2 love di dunia dan sehingga ke jannah nanti. dan…. terima kasih untuk lagu nyanyian baby . ni lagu masa kita bercinta kannnn. tq nyanyi kan lagu and record lagu ni for me. ❤

A post shared by KAAIA (@amyzaaznankaaia) on

Terdahulu bulan lalu, Amyza ada berkongsi video di laman IG mengenai suami yang jatuh saklt hingga terpaksa dimasukkan ke h0spital.

Malah beberapa tahun lalu, suaminya difahamkan pernah dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) H0spital Ampang Puteri kerana disrang saklt jntung.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TAK SANGKA DALAM WALLET DIA ADA GAMBR PEREMPUAN NI!!!16 tahun usia perkahwinan…..kak kaaia tak pernah sekali pon bukak wallet dia, Nak duit mintak, phone dia pon x pernah check.based on percaya and allah tau. For me,if i check i dah mula ada feeling yg x baik, which is rasa tak percaya.so jquhkan perangai insecure ni tau. Alangkah terkejut,tertacing termacam2 la, bila dia admitted baru ni, my team yg send him to hospital send this to me! Haaaaa pada suami or isteri yg ada skandal,jangan buat hal tau, kot ada rahsia2 tu baik hapuskan,, takut nanti time kau sakit,elok2 laki or bini kau nk jaga kau, terus dia biar kau mampos . Sebab tu apa2 yg korang sorok kat drawer office,email office ,handphone,baik hapuskan la dan hapuskan jugak hubungan musibah tu. . Tak pon bipa ko sakit, panggil crush kononya tu jaga kau. Layak kan. But like my case… tu gambar kak kaaia masa dara chuols. Masa dia angau kan kak kaaia 🤣.. auwww ,so u sakit ni i layan you bagai menatang minyak yg penuh. Kalau bukan gambar i kompom u sakit ni, i layan you macam minatang!!!!!!!

A post shared by KAAIA (@amyzaaznankaaia) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Instagram Amyza Aznan via MH


Hantar Komen