“Hmm, Kene Rampas Dah Awek I” Baru Muat Naik Gambar Berdua di IG , Netizen Buat SpekuIasi Mereka Berdua

Sebelum ini, Janna Nick pernah dihlmpit kontr0versi dengan pelakon kacukan, Dini Azan Schatzmann namun menaflkan tentang bercinta.

Bagaimanapun, melihat dua keping foto dikongsikan Janna baru-baru ini ia menarik perhatian followers laman Instagram miliknya kerana foto mereka bersama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GIGI SAPA LAGI CANTIK??? @dinischatzmann Swipe left to see… SUBSCRIBE YouTube channel kitaorg “ DINI JANNA” For more videos…nanti kami upload ok…

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

Foto tersebut meraih lebih 100 ribu tanda suka daripada peminat. Dalam pada itu, Janna turut menerima pelbagai komen sehingga ada juga yang mendoakan agar hubungan dia bersama pelakon lelaki berkenaan kekal hingga ke jannah disamping meminta untuk cepat naik pel4min.

Peminat turut mengatakan mereka berdua sangat ‘sesuai’ setelah Janna berkongsikan foto tersebut.

Korang sepadan yakmatttt

Comel la, ye ke kawan je?…

 

Malah, peminat turut merasakan kedua selebriti ini seperti sedang bercinta bagaimanapun, rata-ratanya memberikan komen positif selain memuji mereka.

Mcm tgh bercinta

Muka berjodoh sgt

Sila kawin cepat2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dia ni la PUNCA… dasar oink oink… #bukancintaaku aku 7malam ni @tv3malaysia REMY= @dinischatzmann

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sebok je nak tiru sama baju 🙄 make sure to subscribe youtube kita: Dini Janna! Nanti kita upload video okay? Link in bio

A post shared by Dini Azan Schatzmann (@dinischatzmann) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ni scene mana ni? Remy and Riana #bukancintaaku @tv3malaysia @jannanick #vacaywithairasiaX @airasia

A post shared by Dini Azan Schatzmann (@dinischatzmann) on

Sumber: Janna Nick via HCL


Hantar Komen