“Ibu Mintak Maaf Suamiku Tercinta..”- Fasha Sandha Sedih ‘Kegugvran’

Baru-baru ini Fasha Sandha ada berkongsi berita gembira mengenai kehamilan anak pertama bersama suaminya, Aidil Aziz.

Doakan supaya kami kuat..

Malah berita tersebut juga membuatkan peminat turut tumpang gembira dengan kebahagian pasangan ini. Bagaimanapun sebentar tadi, Fasha ada berkongsi berita sedih apabila pelakon ini mengatakan dia mengalami kegugvran.

Menerusi Instagram, dia turut meminta maaf kepada suami dan kedua anaknya kerana perkara ini berlaku. Katanya, doktor telah memberi pesan kepadanya untuk banyakkan berehat.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ibu mintak maaf suamiku tercinta , Rayfal dan Jemyma sayang. Sebelum cuti beraya, doktor dah pesan,untuk banyakkan berehat, jangan terlalu lasak2 😔 Ibu tak dengar cakap doktor untuk jangan banyak bergerak masa raya ni, ibu naik turun keretapi, naik turun kapal terbang, jalan laju2 , buat kerja ,sampai selalu terlupa ada baby kecil dalam perut ibu. Ibu terlalu aktif sampai lupa kandungan awal ibu perlukan ibu banyak berehat. Ibu tau ibu bukanlah ibu yang terbaik 😔 To my dear followers, Thank you for all your well wishes on my pregnancy. I’m deeply saddened to tell you I’ve miscarried. Doakan supaya kami kuat dalam melalui ujian ini. @itsaidilaziz kita teruskan berdoa dan usaha, semoga kita ada rezeki lagi dimasa akan datang. InsyaAllah kita akan lebih kuat #aidilfasha . . Terima kasih Allah kerana telah menumpangkan ‘Anak Syurga’ ini dalam rahimku, walaupun hanya untuk seketika. #Allahisthebestplanner #redha #anakSyurgaibuAyah

Siaran dikongsi oleh Fasha Sandha (@fashasandha) pada

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terima kasih Allah diatas Cinta ini ❤️

Siaran dikongsi oleh Fasha Sandha (@fashasandha) pada

Sejurus berkongsi hal tersebut, Fasha dilihat turut meminta maaf kepada suami tercinta, pelakon Aidil Aziz.

“Ibu mintak maaf suamiku tercinta , Rayfal dan Jemyma sayang. Sebelum cuti beraya, doktor dah pesan,untuk banyakkan berehat, jangan terlalu lasak2.

“Ibu tak dengar cakap doktor untuk jangan banyak bergerak masa raya ni, ibu naik turun keretapi, naik turun kapal terbang, jalan laju2 , buat kerja ,sampai selalu terlupa ada baby kecil dalam perut ibu.

“Ibu terlalu aktif sampai lupa kandungan awal ibu perlukan ibu banyak berehat. Ibu tau ibu bukanlah ibu yang terbaik,” tulisnya.

 

“To my dear followers, Thank you for all your well wishes on my pregnancy. I’m deeply saddened to tell you I’ve miscarr1ed.

“Doakan supaya kami kuat dalam melalui ujian ini. @itsaidilaziz kita teruskan berdoa dan usaha, semoga kita ada rezeki lagi dimasa akan datang. InsyaAllah kita akan lebih kuat #aidilfasha.“Terina kasih Allah kerana telah menumpangkan ‘Anak Syurga’ ini dalam rahimku, walaupun hanya untuk seketika,” kongsi Fasha sambil disusuli dengan tanda palang #Allahisthebestplanner #redha #anakSyurgaibuAyah.Pada masa sama, Fasha turut menitipkan sesuatu terhadap para peminatnya.Netizen di ruangan komen pula tetap memberikan kata-kata semangat buatnya selain meminta dia kuat dan menjaga diri

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber: Fasha Sandha via HCL


Hantar Komen