“Kalau S4kit Perut, Ubatnya Macamni…,” – Kata Bonda Rozita, Belai Janggut Suami Buat Isteri Lebih Muda!

Malah, ia secara tak langsung membuatkan isteri kelihatan lebih muda kerana ia menggalakkan h0rmon.

Tulisnya lagi, hujung janggut juga punya penawar bagi sakit perut. Hasil kajian terbukti apabila para saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat berjudul “The Amazing Fact of Human Body” membuktikannya.

“Janggut suami buat wanita jadi muda sbb mengalakan h0rmon..!! Upss wlu pun petua ..Sy masih lagi dlm mood majlis ajim kahwin.. semua yg sy posting behind the scene sepanjang majlis ajim..( gambar2 belum siap lagi daripada pihak agensi photography).

“Dlm wedding tu suami sy bagi petua.. kalau sakit perut, ub4tnya dari hujung janggut dan sy pernah mendengar daripada seorg yg sgt tinggi ilmunya mengatakan bahawa wanita yg berkahwin dgn lelaki yg mempunyai janggut dia akan kelihatan muda..sbbnya berkaitan h0rmon..!! (Kata Dr Nick Lowe seorg ahli dermatologi dari London).

“Antara kebaikan lelaki berjanggut mengikut Kajian oleh para saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat berjudul “The Amazing Fact of Human Body” ia mampu melindungi wajahnya dari sinaran UV matahari.. melembabkan kulit wajah lelaki.. baik utk sistem pernafasannya, meningkatkan kesuburan lelaki, merangs4ng kesuburan wanita dan menggalakkan hormonnya dan menstabilkan h4id.. kerana janggut mengandungi h0rmon test0steron.

“Caranya mudah sahaja.. dgn membelai janggut lelaki.. !! Nampak lwak tp benar antara yg kita tahu menyimpan janggut merupakan sunnah Nabi dipkai dek org alim2 je dn kini ia menjadi 1 trend dan menampakkan lelaki tu lebih kelihatan maskulin,” kongsinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Janggut suami buat wanita jadi muda sbb mengalakan hormon..!! Upss wlu pun petua ..Sy masih lagi dlm mood majlis ajim kahwin.. semua yg sy posting behind the scene sepanjang majlis ajim..( gambar2 belum siap lagi daripada pihak agensi photography) . . Dlm wedding tu suami sy bagi petua.. kalau sakit perut, ubatnya dari hujung janggut dan sy pernah mendengar daripada seorg yg sgt tinggi ilmunya mengatakan bahawa wanita yg berkahwin dgn lelaki yg mempunyai janggut dia akan kelihatan muda..sbbnya berkaitan hormon..!! (Kata Dr Nick Lowe seorg ahli dermatologi dari London) . . Antara kebaikan lelaki berjanggut mengikut Kajian oleh para saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat berjudul “The Amazing Fact of Human Body” ia mampu melindungi wajahnya dari sinaran UV matahari.. melembabkan kulit wajah lelaki.. baik utk sistem pernafasannya, meningkatkan kesuburan lelaki, merangsang kesuburan wanita dan menggalakkan hormonnya dan menstabilkan haid.. kerana janggut mengandungi hormon testosteron.. . Caranya mudah sahaja.. dgn membelai janggut lelaki.. !! Nampak lwak tp benar antara yg kita tahu menyimpan janggut merupakan sunnah Nabi dipkai dek org alim2 je dn kini ia menjadi 1 trend dan menampakkan lelaki tu lebih kelihatan maskulin..

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jangan sampai Abang Aji mengamuk yer..!!! ..Yati bebel dia yg jealous ..!! amboi bebelnya ( tengok dia protes bibir terjuir dia dlm video tu.. )sy suka suara jamal.. bukan nak orangnya pun lahai ..!! . Jamal nyanyi 5 lagu malam tadi, kami berdiri atas pentas ( live full video ada kt you tube bumi ratu chanel) . . Sy pilih lagu favourite sy.. staff media dn PA suka sakat sy org tua kan ( sy mmg org lama style) ..Disuruh sy buat pos mini love ..manalah reti buat benda2 ni semua.. terkial2 sy buat.. moment yg paling indah Dgn anak2 . . Lagu yg di main salah satu nya pengantin baru dn sendiri dn beberapa lagi ..nostalgia sebak betul jauhnya sy berjalan dah .. zaman suka duka sy sebelum ini rasa mcm barubaemalam berlaku . . kawin cerai dn kini dah 3 anak2 kawin..!! . . Utk full video lbih menarik subcribe dn lihat di bumi ratu channel

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

Jadi bagi mereka yang sudah berkahwin, apa tunggu lagi? Mungkin boleh cuba!

Foto : Instagram Rozita Ibrahim

Sumber : Media  Hiburan


Hantar Komen