Ramai Mintak Saya Dan Kamal Bercinta – Uqasha Senrose

Keserasian gandingannya bersama Kamal Adli dalam drama Setelah Terlafaznya Akad membuatkan ramai peminat ingin melihat mereka bercinta.

Namun, bagi Uqasha Senrose, perkara berkaitan soal hati tidak boleh dipaksa, tambahan pula ketika ini, dia mahu memberikan fokus terlebih dulu kepada kerjaya.

“Mungkin kerana masing-masing masih solo, jadi ramai berharap hubungan baik kami berlanjutan hingga ke luar lokasi penggambaran.

“Soal hati dan perasaan di luar kawalan saya, malah perkara itu belum saya fikirkan secara serius kerana mahu terlebih dulu membina kerjaya,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malam ni episode 2 #setelahterlafaznyaakad Cekodok kan ? Eleh tapi setuju jugak 🤪 #uqashasenrose #Hanan #Nawal

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Uqasha yang membawa watak Nawal dalam drama itu bagaimanapun, mengakui selesa bergandingan dengan Kamal yang pada matanya tenang dan kelakar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you feel me ? #setelahterlafaznyaakad tunggu ISNIN ni okay 🍂🍂

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

“Banyak yang saya belajar daripada Kamal, terutama mengenai lakonan. Berbanding saya, dia lebih berpengalaman dalam selok-belok lakonan. Keserasian itu tercipta mungkin kerana kami lama di lokasi penggambaran.

“Hampir lima bulan kami bersama menyiapkan drama itu. Jika ramai yang suka, itu bonus kerana ia bermakna, gandingan kami menjadi. Lagipun, keserasian bukan perkara yang boleh dibuat-buat dan penonton dapat menilainya menerusi persembahan kita di skrin televisyen,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOU are my fav notification , love 😊 #uqashasenrose

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Sementara itu, Uqasha turut menafikan, perkahwinan adiknya, Nelydia Senrose pada April lalu, memberinya tekanan untuk segera mencari jodoh.

“Sudah jodoh dia berkahwin pada usia muda dan pilihan itu terbaik untuknya. Pada usia 26 tahun, saya rasa masih lagi awal untuk mendirikan rumah tangga. Untuk apa memaksa diri jika masih belum bersedia.

“Saya gembira dengan kehidupan Nelydia yang semakin teratur. Soal lambat atau cepat bertemu jodoh, saya serahkan kepada takdir. Saya tidak mahu mendesak diri hanya kerana memenuhi permintaan orang lain,” katanya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Limau Manis Press

 Sumber : BHonline


Hantar Komen