Kek Mewah Datuk Alha Alfa & Isteri Di Majlis ‘Tumbang’, Netizen Puji Sikap Positif…

Jika semalam, ramai rakan artis berkongsikan foto-foto di majlis resepsi usahawan terkenal ini dilaman Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ternyata yang paling kertu disitu ❤️ . . . #alhaalindreams Thanks adik for the photo 📸 @badrulazhar_

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Namun, apa yang menjadi perhatian juga Datuk Alha Alfa ada memuat naik satu rakaman video yang mencuri tumpuan ramai apabila satu perkara yang tidak disangkakan berlaku.

Menerusi video kelihatan, kek mewah di majlis usahawan ini ‘tumpang’ ketika sedang bergambar, Bagaimanapun, Datuk Alha menerusi Instagram miliknya tidak marah dan menganggap rezeki hanya setakat itu saja.

Hahaha habis berderai…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

takpelah rezeki takat tu je..sy xmarah pun hehehe beratus kali depa mntak maaf walupun dalam perancangan nak pacak kek tu tgh2 rumah..hahah hbis berderai semuanya 😂😂 ape pun abg @nasgreatidea_weddings mmg superb kek tu..xpe kek boleh carik,..kenangan yg terjadi tu memory selamanya..sorry yg xdapat merasa kek tu..syukur xde org kat belakang kalau tak jenuh berjahit muka nanti 😂🙏🏻 kek ni punya berat maybe meja yg support tu pun dah menyerah diri dah tggu masa je bergegar skit paammmm!! habisss~ macam manusia jugak..emsem camne pun hati rapuh jugak..💃🏻💃🏻💃🏻😝😝😝🤪🤪😌 tq abg @nasgreatidea_weddings merialisasikan impian kek kaca sy..punya ramai org tolak sbb xnk amik risiko..now sy faham dah risikonya 😂🙏🏻🙏🏻..ape pun effort yg abg ambil utk buat kek sy tu sgt sy hargai..🙏🏻🙏🏻❤️ tqsm pada semua yg hadir semalam..sy dah isteri amat menghargai..mintak ampun mntak maaf jika ada kekurangan dari pihak kami..love u guys #alhaalindreams .

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa) on

Dalam pada itu, menerusi ruangan komen pula netizen memuji sikap positif usahawan ini namun rata-ratanya mengatakan majlis Datuk Alha sangat menarik.

Sumber: Datuk Alha Alfa, Kerrewang Studio Photo & Video

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 


Hantar Komen