“Nak Berdiri Pun Rasa Nak Tertonggeng Dah Ni,” – Faezah Elai Respek Wanita Selesa Kasut Tumit Tinggi, Pilih Wedges

Pelakon, Faezah Elai ada berkongsi kisah bersama pengikutnya di akaun Instagram miliknya.

Kongsi Faezah, dia kurang mahir dan kekok untuk memakai kasut tumit tinggi.

Malah, ibu kepada tiga orang cahaya mata ini memaklumkan bahawa berasa kagum dengan wanita yang sangat cekap berjalan kata memakai kasut tumit tinggi.

“AHaaaaa.. dont be fooled by that heels ladies and gentlemen.. Pakai amik gambaq ja.. I cant even stand properly with those heels.. How lah uollss can walk,run dgn heels..

“Nk berdiri pon rasa nk tertungging dh ni.. I don’t even know why on earth I bought this shoes for, when I knew I cant even stand with this heels..

“Tp nk pakai jugak konon vogue Can someone pls teach me how to walk comfortably with heels.. I’m serious gais.. hakak hanya pandai wedges tu pon setengah jam ja lah.. pastu innalillahiwainnailaihirojiun..

“Anyway happy weekend everyone.. .And owh ni hakak pakai bawal colour baru from @duchessbycpg cantikk woooo colour dia.. oren2 nk pink giteww,” tulisnya dengan berseloroh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AHaaaaa.. dont be fooled by that heels ladies and gentlemen.. Pakai amik gambaq ja.. I cant even stand properly with those heels.. How lah uollss can walk,run dgn heels.. Nk berdiri pon rasa nk tertungging dh ni.. I don’t even know why on earth I bought this shoes for, when I knew I cant even stand with this heels.. Tp nk pakai jugak konon vogue 🤣😂 Can someone pls teach me how to walk comfortably with heels.. I’m serious gais.. hakak hanya pandai wedges tu pon setengah jam ja lah.. pastu innalillahiwainnailaihirojiun.. Anyway happy weekend everyone.. . And owh ni hakak pakai bawal colour baru from @duchessbycpg cantikk woooo colour dia.. oren2 nk pink giteww.. . #dahtuapontaktaupakaiheels #ootd #myootd #faezahelaiootd #ootdfaezahelai #myfashion #fashion #muslimahfashion #fashionblogger #mystyle #weekend #skincarejunkie #purestbyfaezahelai #beautyjunkie #slimmingproduct #slendefitbyfaezahelai #beautyblogger #influencer #faezahelai #lovelovelove #feelingblessed #alhamdulillah

A post shared by faezahelai (@faezahelai) on

Di samping itu, peminat turut kecantikan Faezah yang sentiasa kelihatan awet muda.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Faezah Elai via MH


Hantar Komen