“Saya Tebalkan Muka”- Misha Omar Dedah Siti Nurhaliza Selalu Jadi ‘Juri Jemputan’ Dalam Persembahannya

Penyanyi Misha Omar mendedahkan sering meminta pendapat dan kritikan daripada penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza setiap kali melakukan persembahan dalam acara yang sama.

Misha berkata, Siti ibarat gurunya dan dia masih belajar untuk menjadi penyanyi yang terbaik.

“Probably one of the best night (Konsert Akhir Big Stage 2019) for 2019? Why? Because this lady next to me used to be my “juri jemputan” every show that I got to perform with her. 

“Setiap kali ada peluang show sama-sama, walaupun tak nyanyi sama-sama, during rehearsal or soundcheck, I will definitely ask her “kakak, macam mana kita nyanyi tadi?”..

“Sampai sekarang Kak Mitch (nama panggilan Misha) masih ingat, bila Bunga-Bunga Cinta menang Anugerah Juara Lagu, Kak Mitch melompat peluk dia, terperanjat, terharu sebab masa tu beliau banyak bagi semangat, padahal dia bertanding juga!” tulisnya.

Misha berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri terbabit, Misha memuat naik fotonya bersama Siti ketika menjadi juri jemputan di Konsert Akhir Big Stage 2019, Ahad lalu.

Tambah Misha lagi, bukan Siti sahaja, malah dia juga sering bertanyakan pendapat mengenai persembahannya daripada penyanyi berpengalaman lain seperti Ziana Zain, Liza Hanim, Ella dan Amy Search.

Justeru, dia merasakan finalis Big Stage 2019 amat betuah kerana telah mendapat ilmu daripada penyanyi-penyanyi berpengalaman setiap minggu.

”Kalau tak kak siti @ctdk , “juri jemputan” yang kita akan serbu otai-otai yang selalu show sama-samalah macam kak @iamzianazain , kak @lizahanim79 kak @ellaaminuddins . abg @aku.amysearch pun Kak Mitch tebalkan muka tanya pendapat tanya ilmu dgn harapan untuk maju dalam industri.

“Adik-adik finalis @bigstageofficial sangat bertuah diperhatikan, diberikan ilmu saban minggu untuk improve dan diberikan semangat untuk terus berjuang dalam pertandingan.

“Sekarang semuanya terletak di tangan anda bagaimana membawa diri dengan bijaksana dalam arus perdana.. Kita sama-sama doakan mereka ok?” tulisnya lagi.

Pada Ahad lalu, Misha dan Siti ditemani penyanyi Indonesia, Cakra Khan menjadi juri untuk pentas akhir program tersebut.

Pada konsert akhir itu penyanyi dari Korea Selatan, Han Byul dinobatkan sebagai juara sekaligus telah menewaskan Neeta, Adzrin, Irfan Haris dan Dinda Permata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Probably one of the best night for 2019?? Why? Because this lady next to me used to be my “juri jemputan” every show that i got to perform with her.. Setiap kali ada peluang show sama-sama, walaupun tak nyanyi sama-sama, during rehearsal or soundcheck ,i will definitely ask her “kakak, cemana kita nyanyi tadi?”..sampai skrg kak mitch masih ingat, bila Bunga-Bunga Cinta menang Anugerah Juara Lagu,..kak mitch melompat peluk dia, terperanjat,terharu sebab masa tu beliau byk bagi semangat,padahal dia bertanding juga!!!😊😊😊 kalau tak kak siti @ctdk , “juri jemputan” yg kita akan serbu otai2 yg selalu show sama2la..kak @iamzianazain , kak @lizahanim79 kak @ellaaminuddins . abg @aku.amysearch pun kak mitch tebalkan muka tanya pendapat tanya ilmu dgn harapan utk maju dlm industri…😂😂😂 Adik-adik finalis @bigstageofficial sangat bertuah diperhatikan ,diberikan ilmu saban minggu untuk improve dan diberikan semangat utk terus berjuang dlm pertandingan..skrg semuanya terletak di tangan anda bagaimana membawa diri dengan bijaksana dalam arus perdana..kita sama-sama doakan mereka ok?…❤💖💙💚💛💜 . Gambar dari ig story @ctdk menggunakan vivo v17 @vivo_malaysia

A post shared by Misha Omar (@mishaomar) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Gempak


Hantar Komen