“Semua Benda Nak Minta Sponsor?,” – Nikah September, Selebriti Mana Mohon Tajaan Pakej Bulan Madu, Siap Minta RM1,000?

Menerusi foto yang dikongsi menerusi Insta Stories itu, ia secara jelas berkaitan dengan permohonan dari selebriti terbabit yang meminta tajaan untuk empat orang, termasuk buat pengurus serta mekap artis.

Malah, selebriti yang tidak dinyatakan namanya itu turut dilihat meminta wang sebabyak RM1,000 sebagai bayaran bagi tujuan promosi di platform media sosial.

Pengguna Instagram itu bagaimanapun menyelar tindakan selebriti berkenaan dan menjelaskan dia tidak nampak di manakah prinsip ‘menang-menang’ atas tujuan tajaan ini seperti yang tertera.

Ini kerana, dia did4kwa masih perlu mengeluarkan RM1000 untuk tujuan promosi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

January to me is just a free trial month, the real 2019 starts February

A post shared by Twitter @themohdafiq (@themohdafiqq) on

P4ntang betul jenis orang yang nak benda free ni. Kau minta aku sponsor kau semua tapi kenapa minta RM1000 untuk token?

“Mana win-win situasi?

“Baik aku bayar RM1000 buat ig ads. M1skin sangat ke jadi artis ni sampai semua benda nak minta sponsor?” tulisnya.

Difahamkan menerusi surat yang dikongsi, selebriti tersebut bakal melangsungkan majlis pernikahan, September depan.

Namun, lokasi percutian selama tiga hari dua malam itu tidak pula dinyatakan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tak sampai sebulan lagi nak puasa. Yang girl² tu dah ganti puasa lom? 🤭

A post shared by Twitter @themohdafiq (@themohdafiqq) on

Foto : Instagram Themohdafiqq

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Media Hiburan


Hantar Komen