“Tak Edit, Ni Memang Real Punya” – Ramai Terpegun Lelaki Ni Mampu Buat Suara Tokti The Legend!

Datuk Siti Nurhaliza, siapa je la yang tak kenal?

Kejayaan demi kejayaan yang diraihnya sebagai anak seni, bukan calang-calang sehingga beliau diangkat menjadi idola dan ikon contoh kepada anak muda.

Okay, pasal tu kita simpan dulu.

Sekarang ni nak tanya, pernah tak korang dengar lelaki tiru suara Tokti hingga mampu buat kita terpinga-pinga dan dengan spontannya berkata ”eh ni betul ke suara dia?”

Meh dengar.

 

Amacam? Sama ke idok mengkome oi? Ce dengo yang ni pulak.

Kalau kita dengar dulu tanpa lihat siapa yang menyayi, mesti kita sangka itu suara Tokti. Tapi bila dah tengok tuan badan yang menyanyikannya, kita tertanya pulak ”ni edit ke apa ni?”

Gitulah cite dia. Sebenarnya video ini diperoleh hasil muatnaik seorang pengguna Twitter @alishahabuddin pada 12 Julai lalu selepas dikongsi oleh pensyarahnya yang excited jumpa budak ni boleh buat suara sebijik macam Tokti.

Perkongsian itu menerima reaksi pelbagai yang terkesima dan tidak kurang lucunya daripada netizen.

Sebenarnya, lelaki yang menyanyikan lagu mirip suara Tokti ni dikenali dengan nama amsyar_leee di laman Instagramnya dan dia dah mula viral sejak last year lagi.

Kalau korang nak dengar lagi banyak nyanyian dia, bolehlah follow IG dia okay!

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

 Sumber : Lobak Merah


Hantar Komen