“Tengok Bayi Macam Nak Terkam Jer,”- Mona Allen Dedah Pekin Mood Dah Macam Bapak-Bapak

Pelakon Mona Allen atau nama sebenarnya Munna Hafiraneza Allen tidak menolak rezeki jika dikurniakan cahaya mata meski baru sahaja mendirikan rumah tangga bersama pelakon Pekin Ibrahim pada 7 Disember lalu.

Malah, Mona turut berkongsi cerita perkembangan terkini setelah hampir setahun bergelar isteri kepada Pekin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kanak kanak Ribena🥰

A post shared by Mona Allen💜 (@mona.allen) on

“Setakat ini semuanya macam biasa sahaja semuanya okey sahaja. Saya dan Pekin tengah shooting sama-sama.

“Saya rasa happy je setakat ini cuma kalau gaduh-gaduh manja tu ada.

“Tapi tu perkara biasa, lepas gaduh jadi rapat balik malah lebih rapat dari yang sebelumnya.

“Perangai Pekin semakin hari semakin baik jadi saya berasa sangat-sangat bersyukur,” kongsi bintang berusia 34 tahun itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ada org hilang. 24 jam tak jumpa. Perlu ke saya report polis? Ada sesiapa nampak dia tak kat mana2? 😆😜

A post shared by Mona Allen💜 (@mona.allen) on

Menurut Mona, dia dan Pekin merancang untuk memiliki cahaya mata tahun hadapan jika diizinkanNya.

Kongsi pelakon kelahiran Pulau Pinang ini lagi, suaminya kini memiliki sikap kematangan dan kebapaan dalam diri yang membuatkan mereka berasa tidak sabar untuk menimang cahaya mata.

“Kami rancang tahun depan nak ada anak tapi kalau ada rezeki sekarang pun saya tak menolak tapi InsyaAllah tahun hadapan.

“Pekin sekarang mood dah macam bapak-bapak tengok bayi pun macam nak terkam jer jadi saya rasa Pekin macam dah bersedia untuk jadi seorang ayah.

“Jadi saya harap peminat doakan yang terbaik buat kami,” katanya kepada MH.

Dalam perkembangan lain, Mona ditemui MH pada majlis perlantikannya sebagai duta produk kecantikan NAFURA, di Crème De La Creme, Damansara Utama pada Jumaat lalu.

Menurut bintang drama bersiri Cinta Non Grata ini, dia amat cerewet pemilihan produk kecantikan. Malah turut mencuba terlebih dahulu Nafura apabila dipelawa bagi mengetahui akan keberkesanannya sendiri.

“Sebelum Mona nak jadi duta produk untuk mana-mana produk Mona akan cuba dulu produk tersebut nak tahu kesan dia macam mana.

“Jadi dengan Nafura ni, kesan dia sangat bagus dan best jadi sebab tu Mona bersetuju untuk menjadi duta produk ini.

“Kalau ikutkan, Mona memang sangat cerewet dan memilih pasal bab produk kecantikan ni,” jujur kata Mona.

Sekadar informasi, Nafura telah melancarkan serum wajah terbaru iaitu Nafura Alpine Snow White yang mengunakan teknologi dari Korea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Media Meet & Great @nafura Alpine Snow White Skincare @rotikaya @majalahnona @hijabistamag @majalahremaja @intrendmalaysia @herworldmy @themalaysianwomensweekly @majalahjelita @cittabellamalaysia @thestaronline @thesundaily @my.salamtoday @mediahiburanofficial @nafura today launched its very own ultimate brightening serum the Alpine Snow White with celebrity spokesperson @mona.allen. Infused with 7 plant extract from Valais Swiss Alps. This serum is anti-aging, hydrating and helps brightens your skin too. . Venue @mycdlc Date 23 August 2019 #nafura#alpinesnowwhite#nafura #RadiantToLuminous #Serum #swissalps7wonder #Hydration #Moisture #illuminates #Natural #Skincare #healthyluminous #nafura #whereitallbegan #kbeauty

A post shared by NAFURA (@nafura) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Media Meet & Great @nafura Alpine Snow White Skincare @rotikaya @majalahnona @hijabistamag @majalahremaja @intrendmalaysia @herworldmy @themalaysianwomensweekly @majalahjelita @cittabellamalaysia @thestaronline @thesundaily @my.salamtoday @mediahiburanofficial @nafura today launched its very own ultimate brightening serum the Alpine Snow White with celebrity spokesperson @mona.allen. Infused with 7 plant extract from Valais Swiss Alps. This serum is anti-aging, hydrating and helps brightens your skin too. . Venue @mycdlc Date 23 August 2019 #nafura#alpinesnowwhite#nafura #RadiantToLuminous #Serum #swissalps7wonder #Hydration #Moisture #illuminates #Natural #Skincare #healthyluminous #nafura #whereitallbegan #kbeauty

A post shared by NAFURA (@nafura) on

Foto : Instagram Mona Allen

Sumber : MH


Hantar Komen