“Yeayy, Dah Berjaya Daddy!,”- Kaka Azraff Puji Suami Berjaya Tukar Iampin Anak Sulung

Dikurniakan seorang cahaya mata sulung, Aslan pada 11 Oktober lalu, Kaka dan Adam men3mpuh detik manis bergelar Mummy dan Daddy.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im so happy to be here. All services are thoughtfully designed to help new mothers recover, rejuvenate, recharge and unwind. I’ve made the right decision. Berpantang di @lycmotherchild dengan jagaan @tanameraofficial @tanamera_wellness_centre . Baru seminggu,tapi badan rasa dah sihat sgt. My mind pun at peace, tak serabut. Baby dijaga dengan rapi oleh nurse yang semuanya well trained dan service selama 24/7. They even have postnatal yoga. Makanan yang penuh zat for mommies and babies. Itu yang penting sgt! Bilik selesa, with Wifi , Netflix, Astro. Dah! settle untuk mommies nak breastfeed. Heheh. Andddd, untuk visitors… hygienic screening before masuk sebelum jumpa mommy and baby.. i love that! Ok, if u guys wanna know more about this.. go visit their website at www.lychealth.com 🧡

A post shared by K A K A A Z R A F F (@kakaazraff) on

Malah, Adam baru-baru ini telah merakam 4ksinya yang sedang membersihkan penukaran Iampin Aslan.

Lalu, ia dikongsikan di IGTV milik Kaka.

“Baby daddy change di4per for the first time @helloadamazriff

“Uncut version. Masa ni mummy tengah check up dengan d0ctor, Aslan dah lapar for susu and at the same time dia dah poop.. tak sanggup nak biar lama, daddy decided nak tukarkan.

“Masa i tengah check up tu, hati tak tenang fikir daddy kat nurs1ng room 😂 but u did a great job daddy! Im so PROUD of you! Tergelak i tengok cara dia nak tenangkan diri dia sendiri, but you’re so cute daddy! Hehe

P/S Aslan nangis for susu, but dont worry, tengok sampai habis ok,” tulisnya.

Menerusi video lapan minit itu, rata-rata kagum dengan kesungguhan Adam yang bersungguh-sungguh membersihkan penukaran Iampin Aslan, meski ketika itu b4yi severat sedang men4ngis.

Terdahulu, Kaka atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff telah selamat mel4hirkan anak sulung pada jam 2.14 petang pada Jumaat.

Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga pada 14 Disember tahun lalu.

 

Sumber : Media Hiburan

Video : Instagram Kaka Azraff


Hantar Komen